Osmeročlana ekipa (Nicola, Borna, Mirna, Jamić, Tamara, Mea, Milivoj i ja-Valerija) u subotu ujutro okupila se ispred SOŽ-a i zaputila prema Plitvicama odraditi neke stare dugove. Klasično smo posjetili spar u Karlovcu, popili kavicu i opet se našli u Jezercu.

Ostavili smo aute na parkingu i zaputili se u najudaljeniji dio sektora, najduljim putem. Mea i Mili zaputili su se u spašavanje duplo postavljenih pločica a ostali prema objektima koje treba istražiti. Jamu radnog naziva SOŽ 2 istražili smo Borna, Jamić i ja. Jama je duljine i dubine taman dovoljne da bude jama, ali je zato pošteno uska.

Nicola, Tamara i Mirna ponovili su izgubljeni nacrt jame Usko grlo dva daždevnjaka. Kako joj ime kaže, bila je uska, a unutra je bio samo jedan daždevnjak.

Spontano smo se svi okupili ispred jame i uz ugodne razgovore o raznovrsnim temama pričekali da završe s crtanjem. Na povratku nazad išli smo nekim drugim, još duljim putem, do auta. Tamo nas je dočekao srdačni vlasnik parkinga, kojim se i ovim putem zahvaljujemo na ljubaznosti. A kako se na ljubaznost uzvraća istim, svakako nismo odbili popiti koju čašicu hladne rakijice, ali i čašice razgovora. Dan nas je malo prevario (pre dugo traje), pa smo se u Zagreb vratili oko 22 sata.

Napisao/la:

Svi članci autora
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial