Dragi svi,

Kao što smo i najavili vraćamo s još informacija o Skupu speleologa 2021. Prošli put ste saznali da se Skup održava u Gospiću i to od 10. – 12. rujna. U .pdf-u na linku možete pronaći sve informacije o prijavama, natječajima i aktivnostima pogledajte na grafikama.

No ajmo ukratko rezimirati.

Prijave se vrše preko obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddK5REBP1482xRToedOQC6c465MsMdoyBFxu0EZ1RX7GI27w/viewform?usp=send_form

….te su otvorene do 25.8. 

NAPOMENA: Za sve prijavljene do 15.8. organizator osigurava promotivnu majicu, dok za sve prijavljene između 15.8. do 25.8. organizatori ne mogu garantirati osiguranje istih!

Sažetak za posterska i usmena predavanje se dostavlja do 15.8. na predlošku:

https://drive.google.com/file/d/1Z1Bod4yDLaaU28lHrEE95DRNgNjJnk0C/view

Zbog epidemioloških mjera prijave neće biti moguće nakon 25.8. (što uključuje dosadašnju praksu prijave na licu mjesta). Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i mjere, te nepredvidivost istih u bližoj budućnosti, iste će biti provođene i na Skupu speleologa. Svi sudionici pri registraciji i na ulazu u sve zgrade u kojima će se održavati pojedine aktivnosti Skupa, morat će dati na provjeru EU digitalnu COVID potvrdu. Iznimke neće biti moguće te osobama bez potvrde neće biti omogućen ulazak u prostorije Skupa. Organizacijski odbor zadržava pravo na izmjene vezane uz epidemiološke mjere, ovisno o u tom trenu važećim ili od strane lokalnog stožera dobivenih uputa. Za više informacija vezanih uz epidemiološke mjere i održavanje Skupa – stay tuned. 

Uživajte u ljetnoj sezoni speleologije u kojoj Vam želimo puno uspjeha i nadamo se da se vidimo u rujnu,

Organizacijski odbor Skupa speleologa 2021.

Napisao/la:

Svi članci autora
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial